1 Probleme la redarea videoclipurilor de pe You Tube?

             You TubePe YouTube,videoclipurile sunt redate în flux prin intermediul aplicaţiei Adobe Flash Player.Dacă întâmpinaţi probleme cu redarea şi vizionarea videoclipurilor(întreruperi,blocări),vă sugerez să instalaţi ultima versiune a aplicaţiei Adobe Flash Player.Înainte de a instala cea mai recentă versiune a aplicaţiei Adobe Flash Player, va trebui mai întâi să dezinstalaţi versiunile mai vechi ale acestei aplicaţii instalate anterior şi care sunt active în prezent pe computerul dumneavoastră.Pentru a dezinstala aplicaţia Flash, urmaţi instrucţiunile Adobe, indicate aici. Pentru a elimina aplicaţia Flash, va trebui să descărcaţi programul oficial de dezinstalare de la Adobe.Pentru a trece la cea mai recentă versiune a aplicaţiei Adobe Flash Player, parcurgeţi următorii paşi:

1.Urmaţi instrucţiunile Adobe referitoare la reinstalarea celei mai recente versiuni pentru Adobe Flash Player.
2.După ce aţi descărcat cea mai recentă versiune Adobe Flash Player închideţi browserul.

3.În sfârşit, faceţi click pentru a instala pe computer actualizarea pe care tocmai aţi descărcat-o de pe site-ul Adobe.
După aceasta, deschideţi din nou browserul şi accesaţi YouTube. Acum ar trebui să aveţi posibilitatea de a viziona videoclipurile fără întreruperi.

Panalu.net-Programe şi aplicaţii gratuite
 

Panalu.net Copyright © 2019 - |- Template created by Panalu Powered by Blogger