----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TRANSLATE EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Cum sa-mi fac un blog gratuit ?

Primul lucru de făcut pentru a construi un blog (folosind Blogger) este de a crea un cont Google,cel mai cunoscut serviciu de blogging,total gratuit. Un blog se creează relativ ușor, in trei pași.
1.Folosiți linkul www.blogger.com/ pentru a intra pe pagina de start/început blogger/blogspot.
2.Clicaţi pe săgeata portocalie pe care scrie "creați un blog". 
3 Creați  un cont Google ,proces care va crea un cont Google. 
În acest fel, în afară de a avea un cont Google, care este util pentru a crea un blog,aveți si o adresă e-mail (Gmail).Urmaţi instrucţiunile de pe ecran ,după care aveți  un blog personal.  Aici si un video tutorial.
aqwe

8 Comments:

Marcellino spunea...

Ok, destul de util tutorialul, insa doresc sa stiu care este cea mai buna platforma...sau macar cea care ofera mai mult utilizatorilor?
Asta daca ai idee!

panalu spunea...

Părerea mea,blogger(Google) e cea mai buna pentru personalizare după bunul plac.Pentru a avea cât mai mulți vizitatori, depinde ce argumente vreți sa tratați(în primul rând calitatea articolelor),iar în timp veți vedea ca ați făcut alegerea buna.

blogurim spunea...

@Panalu are dreptate Blogger este cea mai buna platforma ever.
Insa daca te gandesti la un site/blog de amploare as recomanda wordpress, platforma ce are nenumarate optiuni si plugin-uri care sa te ajute sa iti construiesti site/blog dupa bunul plac.

panalu spunea...

pentru începători,la început de drum Blogger după părerea mea* eu o recomand ...după care ...

Anonim spunea...

merci,fain articolul..

mihai spunea...

as vrea sa stiu si eu cum sa pun poze pe net va multumesc

panalu spunea...

La ce va referiți ? Daca aveți blog ,spuneți unde vreți să introduceți fotografiile ,in articol sau in sidebar-ul de pe pagina blogului,eventual lăsați o adresa de e-mail și va răspund/ ps. daca aveți blog lăsați adresa

Destiny Montana spunea...

Eu am cont si e super

Trimiteți un comentariu

◌ Comentariile vor fi revizuite înainte de a fi publicate.